email pic

Miben vagyunk mások?

Az okosbútor piacon elérhető legjobb, prémium minőségű alapanyagok a hosszútávú használat biztosításáért.

Újrahasznosítható alumínium váz - könnyű, ugyanakkor erős felépítmény

Edzett üveg borítás a karcmentes megjelenésért

Télen is működő funkciók

Fontosnak tartottuk, hogy minél több ponton bevonjuk a hazai szakembereket, ezért okospadjaink építésekor szinte kizárólag magyar alkatrészekből építkezünk. A váz, a fedőüveg, a napelem és a töltésvezérlő elektronika is hazai gyártású.

Laikus számára a letisztultabb dizájn és a minőségibb anyagok felhasználása tűnhet fel elsőre a többi, hasonló napelemes köztéri paddal összehasonlítva. Ezeken túl nagyon sok energiát fordítottunk a megfelelő hőelvezetésre is, így nyáron is kellemes érzés okospadjainkra leülni.

Emellett az időtállóságra is gondoltunk, ezért minden termékünk 100%-ban alumíniumból készül, elkerülve ezzel a rozsdásodást. A prémium minőséget továbbá az edzett üveg borítás biztosítja.

A tervezéskor a designt és a funkciót is szem előtt tartottuk. A három különböző méret lehetővé teszi, hogy az eltérő felhasználási helyek és módok szerint válasszuk meg, hogy melyik okos utcabútorunk a legmegfelelőbb az adott környezetbe. A napenergiával töltött akkumulátorok miatt az okospadjaink teljesen mobilak, gyakorlatilag bárhol elhelyezhetőek. Így olyan helyekre is ajánljuk őket, ahol valamilyen oknál fogva nem elérhetőek vagy problémás a közmű szolgáltatások kiépítése (pl. parkerdők, kastélyparkok, arborétumok).

A téli üzemmódnak köszönhetően kiküszöböltük a szezonalitást.