email pic

KuubeECO

A három férőhelyes, legkisebb okospadunk, egy vezeték nélküli és két USB-s töltővel.

Kuube eco okospad kilátás

Első pillantásra észre sem vehető, hogy nem egy hagyományos fém utcabútorral találkozunk. Visszafogott forma, letisztult design, akár egészen kis tereken elhelyezhető méret. Az okospadhoz közeledve azonban okostelefonunk érzékeli, hogy wifi hotspothoz értünk, akár a PLUS és NANO okospadok esetében, és mire a padra ülünk, már netezhetünk is! Ha épp lemerülő félben van készülékünk, USB és Qi töltők segítségével feltölthetjük azt. Kis mérete ellenére úgy véljük, ECO padunk is igazi találkozási pont, ami nem csak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály igényeit is kiszolgálja.

A nagyobb testvéreihez hasonlóan ez a termékünk is mini időjárás állomás: hőmérsékletet, UV-indexet, páratartalmat, légnyomást és légszennyezettséget mér. Az ekkor kinyert adatokat helyben, a digitális kijelzőjén megjeleníti, amelyet bárki megtekinthet a helyszínen.

Bár az ülőfelület alatt helyezkednek el a napelemek, az akkumulátorok a részleges letakarás mellett is töltődnek, ezzel is biztosítva a szolgáltatások működését. A nyári melegben pedig - akárcsak NANO okospadunk esetében - a beépített hűtőrendszer garantálja, hogy az ücsörgés a padon kellemes legyen.

Technikai adatok

Funkciók

3 ülőhely

30m hatósugarú 4g hotspot

2 USB-s töltő

1 Qi töltő

4 környezeti szenzor (hőmérséklet, páratartalom, levegőminőség, UV-index)

2,4"-os kijelző

éjszakai üzemmód során RGB LED-es világítás

beépített ventillátoros hűtőrendszer nyáron

működő téli üzemmód

adatgyűjtés az online is hozzáférhető dashboardra: forgalmi, energetika, használati

0-24 órás távfelügyelet

Alapanyagok

porfestett alumínium váz (újrahasznosítható)

ragasztott, edzett üveg borítás

36 Ah kapacitás

67 wattos polikristályos napelem

Méret

szélesség: 1746 mm, magasság: 450 mm, mélység: 424 mm

90 kg