Prémium minőség

Telefontöltés és free wifi

a napelemes okospadokon

Zöld okos város fejlesztés, fenntartható módon

Számunkra kiemelten fontos, hogy olyan okosbútorokat gyártsunk, amelyek ötvözik az innovatív technológiát és a fenntarthatóságot, ezért is fordultunk a magas minőségű alapanyagok és a napenergia felhasználás irányába.

Korábban nem használt felületeken gyűjtjük a napenergiát és a digitális szolgáltatásainknak köszönhetően új közösségi terek alakulnak. Az utcabútorainkon töltheted az okoseszközeidet (USB-vel vagy vezeték nélkül), zenét hallgathatsz a nagy méretű kijelzőnek és a beépített hangszóróknak köszönhetően, valamint a korlátlan ingyenes wifinket használva internetezhetsz.

01

KuubePLUS

A világ első fedett okospadja, nyolc férőhellyel, két vezeték nélküli és két USB-s töltővel.

02

KuubeNANO

A köztéri padok igazi alternatívája, két vezeték nélküli és két USB-s töltővel, négy férőhellyel.

03

KuubeECO

A három férőhelyes, legkisebb okospadunk, egy vezeték nélküli és két USB-s töltővel.

04

KuubeBOOK

Nyilvános könyvcsere a helyi olvasók számára, megújuló energiával.

KuubePLUS

Nem csupán okospad,

találkozási pont!

100%-ban megújuló energia tölti az akkumulátorokat, melyeknek köszönhetően USB-portokon keresztül és vezeték nélkül is töltheted az eszközeid. A hőmérsékletet, UV-szintet, levegőminőséget, páratartalmat és légnyomást mérő szenzorok ebben az okospadban is megtalálhatók, akárcsak a wifi hotspot. A beépített telefontöltő funkciókon túl a nagy mérete illetve a free wifi szolgáltatás miatt igazi közösségszervező erővel bír, az okosvárosok fókuszpontjává válhat. Innovatív beruházás a köztereknek, klassz befektetés a közösségeknek.

Ez a KuubePLUS.

További információk

KuubeNANO

Állj meg, ülj le,

töltődj fel!

USB portokkal, vezetéknélküli töltőkkel felszerelt, wifi hotspotként működő okospad. Kizárólag napenergia tölti, így a megújuló energiának köszönhetően nincs szükség külön áramellátásra, emiatt a telepítés helyszíne szabadon megválasztható. Működése közben folyamatosan monitorozza környezetének változásait: hőmérsékletet, UV-szintet, levegőminőséget, légnyomást és páratartalmat mér, az adatokat a szervernek továbbítja, szükség esetén jelez tulajdonosának. Az okosváros megoldásokat keresőknek a KuubeNANO okospad a hagyományos köztéri padok alternatíváját jelenti.

Kis méret, modern megjelenés,
tökéletes forma – KuubeNANO

További információk

KuubeECO

Nagyszerűsége az

egyszerűségében rejlik.

A három férőhelyes KuubeECO a legkisebb kompakt okospadunk. A KuubeNANO & KuubePLUS kistestvérét két USB töltővel és egy vezetéknélküli töltővel szereltük fel és akárcsak a nagytesóknál, korlátlanul internetezhetsz róla a free wifi-nek köszönhetően. A pad környezetének változásait, akárcsak a másik két okospadunkon, a kijelzőn követheted nyomon. Ha egy kis méretű, környezetbarát, mindenki számára elérhető okos utcabútort szeretnél, válaszd a KuubeECO-t.

Egyszerű felépítés, kis méret,
számtalan funkció – KuubeECO

További információk

KuubeBOOK

Hozz egy könyvet,

vigyél egy könyvet!

A köztéri könyvcsere program kezdeményezése Nyugat-Európából indult el. E kulturális küldetés itthoni elterjesztésében a Kuube komoly szerepet vállalt eddig is. A napelemes, ledekkel ellátott könyvmegállókba bárki betehet, vagy kivehet egy könyvet, a szekrény edzett üvegajtajai és a biztonságos záródást segítő gázrugók minden évszakban megvédik a könyveket.

További információk

Kuube Hungary Kft.

Miben vagyunk mások?

Tovább

Kik vagyunk?

Tovább

Kuube Fenntartható Okosváros

100% napenergia

A működés egésze megújuló energián alapszik

Alumínium váz

Rozsdamentes, újrahasznosítható alumínium felépítmény

Edzett üveg

Időtálló minőség, így nem kell számolni az amortizáció okozta hulladék miatti környezetterheléssel

Kőrisfa padozat

Természetes fa ülőfelület

Működő téli üzemmód

Kiküszöböltük a szezonalitást

Mini időjárás állomás

Beépített környezeti szenzorok (hőmérséklet, levegőminőség, UV-index, páratartalom, légnyomás)

Prémium minőségű alapanyagok az időtálló megjelenésért

Célunk, hogy mikromobilitási pontjainkkal kikövezzük az utat a fenntartható okosvárosok felé. Zöld, digitális fejlesztések révén szeretnénk megújítani a köztereket, hogy ezáltal is élhetőbbé tegyük a városokat az ott lakók számára. Bízunk benne, hogy a világon egyre elterjedtebbé válik az okosváros szemlélet és egyre több olyan okos megoldás fog beépülni az urbánus, sokszor elszigetelt életmódba, amelyek közelebb hozzák egymáshoz az embereket.

Okospadjainkkal ebben szeretnénk mi is segítséget nyújtani és egyre több közösségben megjelenni.

adatkezelési tájékoztatót.

Minden KuubePLUS okospad után fát ültetünk

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink ökológiai lábnyomát a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük. A Kuube PLUS okospadunk ülőfelülete magyar kőrisből készül, amelynek felhasználást szeretnénk visszapótolni a természetbe, ezért úgy döntöttünk, hogy minden KuubePLUS okospadunk gyártását követően elültetünk egy kőrisfa csemetét. Amennyiben a pad tulajdonosa örömmel fogadja a facsemetét, neki ajándékozzuk, ellenkező esetben mi ültetjük el a fát.